Tipje van de sluier – de catering

Een evenement is pas écht geslaagd als je lekker hebt gegeten en gedronken. Daarom dagen wij van deFabrique onszelf steeds opnieuw uit om jou te kunnen verrassen met heerlijke, creatieve en betaalbare catering.

FOODINNOVATIE BIJ DEFABRIQUE

We volgen de trends op de voet en steken veel tijd in foodinnovatie. Dat resulteert in nieuwe smaken en bijzondere manieren van presenteren. Bekijk deze video maar eens voor inspiratie.

CREATIEVE CATERING, INDUSTRIEEL GEPRESENTEERD

Roomkaas die live vanuit een kitspuit op een Spaanse tostado wordt gespoten of een reageerbuisje met gazpacho… Ons creatieve keukenteam bedenkt steeds weer nieuwe manieren om eten en drinken op een creatieve, industriële manier te presenteren.

De donut is hip! Deze guilty pleasure is weer helemaal terug van weggeweest. Een mooi moment voor Assistent Foodmanager Lisa om de presentatie van de lekkernij in een nieuw jasje te steken. Het resultaat? Een concept om van te smullen: De Donut Wall.

Smaakvolle trend
Lisa: ‘’We serveren al donuts, maar ik ben altijd op zoek naar inspiratie om foodconcepten spannender te maken.’’ De donuts hangen op een bord met haakjes, zodat gasten zelf hun favoriete tussendoortje kunnen pakken. Het is niet alleen een smakelijke trend, maar ook een originele manier om de ruimte kleur te geven. ‘’De muur rijd je zo door de locatie waardoor je 50 tot 500 gasten makkelijk van iets lekkers kan voorzien.’’

MAAK KENNIS MET ONZE LOKALE HELDEN!

Wat je dichtbij haalt is het lekkerst en ook nog eens beter voor het milieu. DeFabrique beperkt haar zogenoemde foodmiles door in te kopen bij lokale (biologische) leveranciers.

Slagerij Dorresteyn

Bas Broers runt met passie het familiebedrijf in Maarssen dat al sinds 1882 ruim aandacht besteedt aan de kwaliteit van vlees. Het scharrelvlees dat hij levert aan DeFabrique, wordt geregeld klaargemaakt in zijn indrukwekkende BBQ-smoker.

SCHULP sappen

De familie Schulp is sinds 1861 gevestigd aan het Zandpad in Breukelen, langs de Vecht. Sinds 2000 staat het merk Schulp synoniem voor puur fruit en worden de verse vruchtensappen door het hele land verkocht. En geleverd aan DeFabrique!

Weingut CH. W. Bernhard

Zelfs onze wijn komt van dichtbij! De rode, witte en roséwijn die we schenken, wordt net over de grens in Duitsland gemaakt door Hartmut en Petra Bernhard. Hun wijngebied is een van de beste in Rheinessen. 1800 jaar geleden verbouwden de Romeinen hier al vijgen, kastanjes en natuurlijk: druiven.

Countdown