Sprekers Dynamis Sprekende Cijfers Event

Sprekers Dynamis Sprekende Cijfers Event

Jeroen Kroondijk spreker openingswoord en afsluiting

Jeroen Kroondijk is sinds juli 2018 directeur van Dynamis N.V. In die hoedanigheid richt hij zich op het verder neerzetten van de bedrijfsstrategie, het optimaliseren van de processen en het verstevigen van het merk Dynamis. Hij heeft zich ten doel gesteld de kracht van de lokale partners te verbinden met de unieke landelijke dekking op alle vastgoedgebieden.

Kroondijk werkte de laatste jaren als procurement adviseur en manager ad interim voor grote verzekeringsmaatschappijen en geldverstrekkers, zoals Aegon en Nationale Nederlanden. Daarvoor werkte hij als CPO bij NIBC en als inkoopmanager bij Nuon. Hij heeft een master in economie en een MBA in business administration.

Countdown

Rogier Weck Spreker Nieuwbouw 2019-2021: stand van zaken en ontwikkelingen
(Presentatie Sprekende Cijfers woningmarkt)

Rogier Weck werkt sinds 2016 als researcher op het coördinatiekantoor van Dynamis in Utrecht. Samen met de research manager is hij verantwoordelijk voor de dataverzameling, het analyseren en het schrijven van de Sprekende Cijfers rapportages. Deze onderzoeksrapporten geven inzicht in de marktontwikkelingen binnen de kantoren-, bedrijfsruimte-, retail- en woningmarkt van Nederland, op zowel landelijk als regionaal niveau. Naast de openbare Sprekende Cijfers publicaties doet de researchafdeling marktonderzoek voor o.a. beleggers, ontwikkelaars, financiers, gemeenten en provincies om deze partijen meer inzicht in de markt te verschaffen.

Rogier Wecks achtergrond als economisch geograaf biedt hem de juiste basis om de regionale kennis van de Dynamis partners in de onderzoeken te verwerken.

Countdown

Rick van Zwet Spreker De strijd om de stedelijke m² en hoe u hiervan kunt profiteren
(Presentatie Sprekende Cijfers kantorenmarkt)

Rick van Zwet is research manager bij Dynamis. In deze functie is Van Zwet onder andere verantwoordelijk voor de realisatie van de Sprekende Cijfers rapportages. In deze publicaties probeert hij niet alleen inzicht te verschaffen over het historische verloop van de verschillende vastgoedmarkten maar ook om deze cijfers te duiden en een onderbouwd toekomstbeeld te geven. Daarnaast schroomt hij niet om vanuit de visie van Dynamis een kritische blik te geven op lokaal, regionaal of nationaal vastgoedbeleid.

Naast de Sprekende Cijfers rapportages levert Rick een bijdrage aan de acquisitie van Dynamis, Dynamis Taxaties Nederland en de 14 vastgoedpartners voor landelijke opdrachten. Ook werkt hij aan marktopdrachten voor landelijke, regionale en lokale opdrachtgevers. Met deze marktopdrachten probeert Frank meer inzicht te verschaffen bij de opdrachtgever waardoor besluitvorming wordt vergemakkelijkt.

Countdown

Gastspreker Paul Stavert
(Presentatie sessie kantorenmarkt)

Verdichten door hoogbouw. Paul zal ingaan op de uitdagingen en kansen van mix use projecten met hoge FSI op centrum locaties in Nederland.

Paul Stavert is partner bij Powerhouse Company. Hij is verantwoordelijk voor het verwerven en ontwerpen van door ontwikkelaars geïnitieerde projecten op locaties in de binnenstad.

Paul is geïnteresseerd in het creëren van waarde en architecturale kwaliteit binnen de wetten van de economie die de ontwikkeling van commercieel vastgoed beheersen. Hij is verantwoordelijk voor de ontwerpontwikkeling en het projectbeheer van een groot aantal projecten, waaronder: KJ-Plein, een project voor gemengd gebruik van 50.000 m² in het centrum van Den Haag; de Amstel Tower, met woningen en hotel in Amsterdam; District-E, bestaande uit drie hoge torens in het centrum van Eindhoven met 80.000 m² woningen, kantoren, winkels en hotels; de renovatie van ‘Loon Shopping Center’; Het kantoorgebouw van Pavilion in Amsterdam en diverse woonprojecten, hotels en kantoorinterieurs in Europa.

Countdown

Gastspreker Frans Holleman
(Presentatie sessie woningmarkt)

“We zoeken oplossingen voor vragen van morgen”

BPD is een toekomstgerichte gebiedsontwikkelaar. Een stadsontwikkelaar ook, zegt regiodirecteur Frans Holleman. Eén die experimenteert om oplossingen te vinden voor de maatschappelijke vragen van morgen. “Wij koppelen expertise aan organiserend vermogen en financiële slagkracht met een langjarig commitment.”

Hij zag 12 jaar geleden voor het eerst hoe een woning in pasklare onderdelen uit de fabriek kwam. Partijen kunnen nu in 1 dag een traditionele woning neerzetten, die voor 100% geprefabriceerd is. Frans Holleman, regiodirecteur Noord-Oost & Midden, kan zich nog steeds verwonderen over de snelheid waarmee de dingen gaan. Werd er 5 jaar geleden gebouwd op algemene woonvoorkeuren, nu vraagt BPD dat van tevoren op doelgroepniveau uit en kunnen individuele woonwensen gehonoreerd worden. “De consument kan op zijn iPad een woning kopen! Dus niet alleen uitkiezen, maar ook echt kopen. Zo hard gaat het.”

Countdown

Ruud Veltenaar spreker Futureproof ondernemen in vastgoedland

Met bijna 250 lezingen per jaar en een gemiddelde score van 9.1 behoort Ruud Veltenaar tot de best beoordeelde en meest gevraagde sprekers in de markt. Als internationaal trendwatcher biedt hij duidelijkheid over de toekomst. Hoe ziet de (vastgoed)wereld er uit in 2025? En wat voor soort leiderschap en ondernemerschap hebben we dan nodig? Zoals hij zelf zegt: “Zelfs als u niet geïnteresseerd bent in de toekomst, is de toekomst geïnteresseerd in u.”

Ruud Veltenaar is filosoof, trendwatcher, TEDx spreker, bevliegeraar, buitengewoon hoogleraar en sociaal bewogen investeerder. Hij is een talent in het vertalen van trends en ontwikkelingen naar de impact ons leven en werk. Als geen ander weet Ruud dat het creëren van een perspectiefrijke toekomst meer vereist dan motivatie en hard werken. Om de toekomst zelf te creëren heb je relevante informatie, heldere inzichten en effectief leiderschap nodig.

Countdown