Interview met Paul Stavert

Verschuiving van monofunctioneel vastgoed

Hoe zou je jezelf beschrijven in één zin?
Architect en partner bij Powerhouse Company met een focus op binnenstedelijke mix-use projecten.

Waar ligt jouw kracht?
Ik ben altijd op zoek hoe ik architectuur als middel in kan zetten om binnen complexe opgaven waardecreatie te genereren.

Wanneer stond je voor het eerst op het podium?
In mijn jeugd speelde ik veel toneel (o.a. schouwburg in Eindhoven) en in mijn studententijd gaf ik lezingen over stadsvernieuwing (o.a. Paradiso in Amsterdam).

Hoe ziet jouw vakgebied er over 10 jaar uit?
De kwaliteitsslag die we nu maken wordt doorgezet. Onder druk van duurzaamheid en schaarste aan geschoolde arbeidskrachten zal ook de bouwwereld eindelijk stappen maken op gebied van innovatie, prefab en circulariteit

Wat kunnen bezoekers verwachten van je het Sprekende Cijfers Event op 7 februari?
Een architectuurlezing over de ontwikkeling van vastgoed met bijzondere aandacht voor de rol die kantoren daarin nemen. Ik vertel over de verschuiving van monofunctioneel vastgoed in de periferie naar binnenstedelijke mix-use projecten aan de hand van de eigen portfolio.

Countdown